ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΦΙΣΑΣ & ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΥ

Η τοποθέτηση αφίσας αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την διαφήμιση της επιχείρησής σας όταν σκοπεύετε να προβάλλετε κάποιο event που διοργανώνετε για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Από την άλλη μεριά, η τοποθέτηση αυτοκόλλητου θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελεί μια πιο μόνιμη λύση. Για τον λόγο αυτό τα αυτοκόλλητα είναι ιδανική επιλογή για την διακόσμηση της βιτρίνας του καταστήματός σας ή για την μεταβίβαση μηνυμάτων κατά την περίοδο των εκπτώσεων, γιορτών κ.α. Το αυτοκόλλητο μπορεί επίσης να εξυπηρετήσει και ως ταμπέλα για την επιχείρησή σας σε περίπτωση που επιθυμείτε μια οικονομική λύση. 

Η TOAD αναλαμβάνει την τοποθέτηση αλλά και την αφαίρεση αφίσας, banner ή αυτοκόλλητων σε βιτρίνες όλων των διαστάσεων 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

img

Τοποθέτηση

Όποιο και αν είναι το υλικό το οποίο προορίζεται για τοποθέτηση, φροντίζουμε να τοποθετείται στο καταλληλότερο και πιο ορατό σημείο ώστε να επιτυγχάνεται και ο σκοπός του, που δεν είναι άλλος από το να το δει όσος περισσότερος κόσμος είναι δυνατό.

img

Αφαίρεση

Φροντίζουμε να αφαιρούμε τις παλιές και χαλασμένες αφίσες ώστε η νέα αφίσα να είναι ορατή. Αναλαμβάνουμε επίσης και την αφαίρεση παλιών αυτοκόλλητων από την βιτρίνα σας με υπευθυνότητα και φροντίζοντας να μην προκληθούν φθορές.

Καλέστε μας

6982 279 584

Skip to content